Utstakning & Lägeskontroll

Din trygga partner på fältet

Utstakning

Utifrån ett beviljat bygglov utför vi utstakning och lägeskontroller för nybyggnad, komplementbyggnad eller tillbyggnad. Utstakning är när ett byggnadsläge märks ut i verkligheten, där den tänkta fasadlinjen ska vara. Våra mätningstekniker är behöriga att utföra utstakning i hela Stockholms län.

Lägeskontroll

Vid lägeskontroll mäts den färdiga grundplattan eller fasaden in, detta för att kontrollera objektets slutliga läge. Vår personal är certifierad och här Grundläggande mätningsteknisk färdighet att utföra Lägeskontroll i hela Stockholmsområde.

Prata med våra experter idag

 

Kontaka oss nu

 

Hör gärna av dig

13 + 10 =

Mer info

Vill ni veta mer om oss så tveka inte att höra av dig. Vi träffar dig gärna och berättar mer om oss själva och vad vi kan erbjuda. Kanske får vi bjuda på en lunch eller så tar vi et digitalt möte så ni får en tydligare bild av Ivacom.

Address: Ugglevägen 47, 187 61 Täby

Phone: +46 (0) 707888968

E-post: info(at)ivacom.se

Varför välja Ivacom?

Erfarenhet

Våra mätningstekniker har många års erfarenhet av utsättning och inmätning för husbyggnaden, vägar, gator, flygfält, ledningar med flera. Från den enklaste mätningen till den mest avancerade.

Kundbemötande

Vi brinner för att driva utvecklingen framåt, och arbetar nära våra kunder för att ständigt förbättra och effektivisera mätmetoder och arbetssätt i varierande bygg- och anläggningsprojekt.

Utrustning

Vi använder den senaste tekniken inom våra uppdrag för utstakning och lägeskontroll. Genom att använda rätt utrustning inom uppdragen minskar vi risken för produktionsbortfall. Vår utrustning fungerar i alla väder förhållanden.

  • Godkända projekt 100% 100%
  • Samlad erfarenhet 75% 75%
  • Kundnöjdhet 99% 99%
  • Tillväxt 63% 63%

Om oss

Vi är en grupp som besitter många års erfarenhet. Tillsammans fokuserat vi på kundens behov sedan år 2020. För att förbättra och effektivisera mätmetoder och arbetssätt i varierande bygg- och anläggningsprojekt, ser vi till att driva utvecklingen framåt och arbetar nära våra partners och kunder. Vi är din partner på fältet. 

Vi är din partner på fältet

Vill ni veta mer om oss?