Markmodeller och mängdreglering

Din trygga partner på fältet

Mängdreglering

Vi är specialiserade för noggranna mängdregleringar/volymberäkningar och följer branschregler AMA och MER. Mängdreglering är en komplex och tidkrävande process som ofta kräver mycket kunskap. Anlita alltid en sakkunnig personal för att uppnå bästa resultat. 

Markmodeller

Vi är en hjälpreda för entreprenörerna när de ska göra om bygghandlingar till modeller så att de är lämpliga för alla sorters maskinstyrning. Såsom grävmaskiner, väghyvlar m.m. Vi besitter kunskap om hur systemen ska nyttjas till fullo för att uppnå högsta lönsamheten på projektet. 

Stora godkända projekt

%

Tillväxt

%

Kundnöjdhet

Års erfarenhet

Hör gärna av dig

6 + 7 =

Mer info

Vill ni veta mer om oss så tveka inte att höra av dig. Vi träffar dig gärna och berättar mer om oss själva och vad vi kan erbjuda. Kanske får vi bjuda på en lunch eller så tar vi et digitalt möte så ni får en tydligare bild av Ivacom.

Address: Ugglevägen 47, 187 61 Täby

Phone: +46 (0) 707888968

E-post: info(at)ivacom.se

Varför välja Ivacom?

Erfarenhet

Våra mätningstekniker har många års erfarenhet av utsättning och inmätning för husbyggnaden, vägar, gator, flygfält, ledningar med flera. Från den enklaste mätningen till den mest avancerade.

Kundbemötande

Vi brinner för att driva utvecklingen framåt, och arbetar nära våra kunder för att ständigt förbättra och effektivisera mätmetoder och arbetssätt i varierande bygg- och anläggningsprojekt.

Utrustning

Vi använder den senaste tekniken inom våra uppdrag för utstakning och lägeskontroll. Genom att använda rätt utrustning inom uppdragen minskar vi risken för produktionsbortfall. Vår utrustning fungerar i alla väder förhållanden.

  • Godkända projekt 100% 100%
  • Samlad erfarenhet 75% 75%
  • Kundnöjdhet 99% 99%
  • Tillväxt 63% 63%

Om oss

Vi är en grupp som besitter många års erfarenhet. Tillsammans fokuserat vi på kundens behov sedan år 2020. För att förbättra och effektivisera mätmetoder och arbetssätt i varierande bygg- och anläggningsprojekt, ser vi till att driva utvecklingen framåt och arbetar nära våra partners och kunder. Vi är din partner på fältet. 

Vi är din partner på fältet

Vill ni veta mer om oss?