Byggnät Inmätning

Din trygga partner på fältet

Byggnät

Kravet på kvalitet på inmätningar och utsättningar i framtida projekt växer och därför är det viktig att man har rätt förutsättning i projektet. Vi utför och beräknar byggnät i plan och höjd för både stora och små byggarbetsplatser. Vi hjälper våra kunder att markera , mäta och beräkna all typ av nät. Vi upprättar byggnät för både stora och små byggarbetsplatser.

 

Vår erfarenhet

Våra mätningstekniker har många års erfarenhet av utsättning och inmätning för husbyggnader, vägar, gator, flygfält, ledningar med flera. Från den enklaste mätningen till den mest avancerade. I våran portfölj ligger många godkända projekt och bakom det står en nöjd återkommande kund. 

Stora godkända projekt

%

Tillväxt

%

Kundnöjdhet

Års erfarenhet

Hör gärna av dig

12 + 10 =

Mer info

Vill ni veta mer om oss så tveka inte att höra av dig. Vi träffar dig gärna och berättar mer om oss själva och vad vi kan erbjuda. Kanske får vi bjuda på en lunch eller så tar vi et digitalt möte så ni får en tydligare bild av Ivacom.

Address: Ugglevägen 47, 187 61 Täby

Phone: +46 (0) 707888968

E-post: info(at)ivacom.se

Varför välja Ivacom?

Erfarenhet

Våra mätningstekniker har många års erfarenhet av utsättning och inmätning för husbyggnaden, vägar, gator, flygfält, ledningar med flera. Från den enklaste mätningen till den mest avancerade.

Kundbemötande

Vi brinner för att driva utvecklingen framåt, och arbetar nära våra kunder för att ständigt förbättra och effektivisera mätmetoder och arbetssätt i varierande bygg- och anläggningsprojekt.

Utrustning

Vi använder den senaste tekniken inom våra uppdrag för utstakning och lägeskontroll. Genom att använda rätt utrustning inom uppdragen minskar vi risken för produktionsbortfall. Vår utrustning fungerar i alla väder förhållanden.

  • Godkända projekt 100% 100%
  • Samlad erfarenhet 75% 75%
  • Kundnöjdhet 99% 99%
  • Tillväxt 63% 63%

Om oss

Vi är en grupp som besitter många års erfarenhet. Tillsammans fokuserat vi på kundens behov sedan år 2020. För att förbättra och effektivisera mätmetoder och arbetssätt i varierande bygg- och anläggningsprojekt, ser vi till att driva utvecklingen framåt och arbetar nära våra partners och kunder. Vi är din partner på fältet. 

Vi är din partner på fältet

Vill ni veta mer om oss?