Projekteringsinmätning

Din trygga partner på fältet

Projekteringsinmätning

Ivacom utför detaljinmätningar för framtida projekteringar åt olika aktörer som exempelvis projektörer, konstruktörer, landskapsarkitekter, mm. En noggrann inmätningsunderlag är viktigt för effektivitet , ekonomi och kvalitet för projektet. 

Relationshandlingar

Under produktionens ske samlar vi inmätningar för utfört jobb samt färdigställande inmätningar för relationsritningar och/eller leverans av mätdata för lagring i er databas. Vi levererar inmätningar i önskade standard och format såsom BH90, dwg, pdf, med flera.

Stora godkända projekt

%

Tillväxt

%

Kundnöjdhet

Års erfarenhet

Hör gärna av dig

4 + 15 =

Mer info

Vill ni veta mer om oss så tveka inte att höra av dig. Vi träffar dig gärna och berättar mer om oss själva och vad vi kan erbjuda. Kanske får vi bjuda på en lunch eller så tar vi et digitalt möte så ni får en tydligare bild av Ivacom.

Address: Ugglevägen 47, 187 61 Täby

Phone: +46 (0) 707888968

E-post: info(at)ivacom.se

Varför välja Ivacom?

Erfarenhet

Våra mätningstekniker har många års erfarenhet av utsättning och inmätning för husbyggnaden, vägar, gator, flygfält, ledningar med flera. Från den enklaste mätningen till den mest avancerade.

Kundbemötande

Vi brinner för att driva utvecklingen framåt, och arbetar nära våra kunder för att ständigt förbättra och effektivisera mätmetoder och arbetssätt i varierande bygg- och anläggningsprojekt.

Utrustning

Vi använder den senaste tekniken inom våra uppdrag för utstakning och lägeskontroll. Genom att använda rätt utrustning inom uppdragen minskar vi risken för produktionsbortfall. Vår utrustning fungerar i alla väder förhållanden.

Projekteringsmätning
  • Godkända projekt 100% 100%
  • Samlad erfarenhet 75% 75%
  • Kundnöjdhet 99% 99%
  • Tillväxt 63% 63%

Om oss

Vi är en grupp som besitter många års erfarenhet. Tillsammans fokuserat vi på kundens behov sedan år 2020. För att förbättra och effektivisera mätmetoder och arbetssätt i varierande bygg- och anläggningsprojekt, ser vi till att driva utvecklingen framåt och arbetar nära våra partners och kunder. Vi är din partner på fältet. 

Vi är din partner på fältet

Vill ni veta mer om oss?